Nasa Van Gölü : - Nasa fotoğraf yarışmasında finale kalan van gölü fotoğrafını oylamak isteyen vatandaşlar, detayları araştırıyor.

Nasa Van Gölü : - Nasa fotoğraf yarışmasında finale kalan van gölü fotoğrafını oylamak isteyen vatandaşlar, detayları araştırıyor.. Van gölü fotoğrafının da arasında bulunduğu ve yarı finalde kalan 4 fotoğrafın oylaması ise 5 nisan'da sona eriyor. Van gölü fotoğrafı, yarı finalde en yakın rakibi bulut kulesine karşı oyların yüzde 94'ünü aldı. 20 yılı aşkın süredir nasa'da görev yapan astronotların çektiği fotoğraflardan oluşan yarışmada 32 farklı rakibi eleyen van gölü, finalde star in motion ile. Nasa astronotunun inanılmaz bir hata yaptığı o fotoğraf işte bu linkte instagram.com/p/ykfb6xnpr7/ linkine tıklayarak van gölü'nün fotoğrafına. Nasa van gölü oylaması için son saatler.

Bugüne kadar 30 fotoğrafı elemeyi başaran uluslararası uzay i̇stasyonu'ndan çekilen. Yarışmada 2016 yılında astronot kate rubins'in çektiği van gölü fotoğrafı da yer aldı. Van gölü'nün 2016 yılında uzaydan çekilen görüntüsü, nasa'nın fotoğraf yarışmasında finale kaldı. Nasa, uluslararası uzay i̇stasyonu'ndan çekilmiş fotoğrafların katıldığı 'dünya turnuvası' adlı yarışma başlattı. Van gölü'nün uzaydan çekilen görseli abd havacılık ve uzay ajansı'nın (nasa) düzenlemiş olduğu dünya turnuvası adlı online fotoğraf yarışmasında finale.

Van Gölü'ne oy yağmuru: NASA'nın sitesi çöktü
Van Gölü'ne oy yağmuru: NASA'nın sitesi çöktü from www.etikhaber.com
Van gölü şimdi 5'inci turda rakibi hareket halindeki. Abd havacılık ve uzay ajansı'nın (nasa) düzenlemiş olduğu dünya turnuvası adındaki online fotoğraf yarışması devam etmektedir. Nasa van gölü oylamasına katılmak isteyenler konuya yoğun ilgi gösteriyor. 2016 yılında çekilen bir van gölü fotoğrafı, nasa'nın dünya turnuvası isimli fotoğraf yarışmasında finale kaldı. Van gölü şimdi 5'inci turda rakibi hareket halindeki. Van gölü'nün, dünyanın en büyük sodalı gölü olduğu bilgisinin de verildiği kısa sürede binlerce kişi van valisi mehmet emin bilmez, aa muhabirine yaptığı açıklamada, van gölü görselinin nasa'nın. Nasa van gölü oylama ekranı 2021. Nasa aralarında van gölü'nün uzaydan çekilmiş fotoğrafının da yer aldığı 'dünya turnuvası' isimli online yarışma başlatmış, nasa'nın yarışmasında 32 fotoğraf oylamaya sunulmuştu.

Van valisi mehmet emin bilmez de yaptığı açıklamada, van gölü görselinin nasa'nın favorileri arasında yer almasının memnuniyetini yaşadıklarını belirtti.

Nasa van gölü oy nasıl verilir? Van gölü'nün uzaydan çekilen görseli abd havacılık ve uzay ajansı'nın (nasa) düzenlediği 'dünya turnuvası' adlı online fotoğraf yarışmasında finale kaldı. Nasa aralarında van gölü'nün uzaydan çekilmiş fotoğrafının da yer aldığı 'dünya turnuvası' isimli online yarışma başlatmış, nasa'nın yarışmasında 32 fotoğraf oylamaya sunulmuştu. Yarışmada van gölü'nün uzaydan çekilen fotoğrafı ve 'hareketli yıldızlar' başlıklı iki fotoğraf finale kaldı. Van gölü şimdi 5'inci turda rakibi hareket halindeki. Abd havacılık ve uzay ajansı, 20 yılı aşkın sürede uluslararası uzay i̇stasyonunda görev yapan astronotların çektiği dünya fotoğrafından oluşan yarışmada. Van gölü'nün 2016 yılında uzaydan çekilen görüntüsü, nasa'nın fotoğraf yarışmasında finale kaldı. Nasa van gölü oylamasına katılmak isteyenler konuya yoğun ilgi gösteriyor. Van gölü fotoğrafı, yarı finalde en yakın rakibi bulut kulesine karşı oyların yüzde 94'ünü aldı. Van gölü'nün uzaydan çekilen görseli abd havacılık ve uzay ajansı'nın (nasa) düzenlemiş olduğu türkiye'nin en büyük gölü olan van gölü, doğu anadolu'da bitlis ile van il sınırları içinde bulunur. Yarışmada 2016 yılında astronot kate rubins'in çektiği van gölü fotoğrafı da yer aldı. Van gölü fotoğrafı, yarı finalde en yakın rakibi bulut kulesine karşı oyların yüzde 94'ünü aldı. Nasa aralarında van gölü'nün uzaydan çekilmiş fotoğrafının da yer aldığı 'dünya turnuvası' isimli online yarışma başlatmış, nasa'nın yarışmasında 32 fotoğraf oylamaya sunulmuştu.

Nasa van gölü oy nasıl verilir? Van valisi mehmet emin bilmez de yaptığı açıklamada, van gölü görselinin nasa'nın favorileri arasında yer almasının memnuniyetini yaşadıklarını belirtti. Van valisi mehmet emin bilmez, aa muhabirine yaptığı açıklamada, van gölü görselinin nasa'nın favorileri arasında yer almasının memnuniyetini yaşadıklarını belirtti. 8 mart'ta uluslararası uzay i̇stasyonu'ndan çekilmiş 32. Yarışmada, van gölü'nün uzaydan çekilen fotoğrafı ve hareketli yıldızlar başlıklı fotoğraf, finale kalan iki fotoğraf oldu.

NASA'dan yarı finale kalan 'Van Gölü' fotoğrafı paylaşımı
NASA'dan yarı finale kalan 'Van Gölü' fotoğrafı paylaşımı from www.beyazgundem.com
Van gölü'nün, dünyanın en büyük sodalı gölü olduğu bilgisinin de verildiği kısa sürede binlerce kişi van valisi mehmet emin bilmez, van gölü görselinin nasa'nın favorileri arasında yer almasının. 2016 yılında çekilen bir van gölü fotoğrafı, nasa'nın dünya turnuvası isimli fotoğraf yarışmasında finale kaldı. Son turdaki oylamalar 12 nisan tarihinde bitecek. Nasa'nın van gölü fotoğrafı, astronot kate rubins tarafından uluslararası uzay i̇stasyonu'nda görevli olduğu zaman çekilmişti. Abd havacılık ve uzay ajansı'nın (nasa) düzenlemiş olduğu dünya turnuvası adındaki online fotoğraf yarışması devam etmektedir. Nasa van gölü oy nasıl verilir? Van gölü ezici çoğunlukla önde. Yarışmada, van gölü'nün uzaydan çekilen fotoğrafı ve hareketli yıldızlar başlıklı fotoğraf, finale kalan iki fotoğraf oldu.

Yarışmada 2016 yılında astronot kate rubins'in çektiği van gölü fotoğrafı da yer aldı.

Abd havacılık ve uzay ajansı'nın online fotoğraf. Nasa, uluslararası uzay i̇stasyonu'ndan çekilmiş fotoğrafların katıldığı 'dünya turnuvası' adlı yarışma başlattı. 8 mart'ta uluslararası uzay i̇stasyonu'ndan çekilmiş 32. Van gölü şimdi 5'inci turda rakibi hareket halindeki. Van valisi mehmet emin bilmez de yaptığı açıklamada, van gölü görselinin nasa'nın favorileri arasında yer almasının memnuniyetini yaşadıklarını belirtti. Yarışmada 2016 yılında astronot kate rubins'in çektiği van gölü fotoğrafı da yer aldı. Van gölü'nün uzaydan çekilen görseli abd havacılık ve uzay ajansı'nın (nasa) düzenlemiş olduğu dünya turnuvası adlı online fotoğraf yarışmasında finale kalma başarısı elde etti. Son turdaki oylamalar 12 nisan tarihinde bitecek. 2016 yılında çekilen bir van gölü fotoğrafı, nasa'nın dünya turnuvası isimli fotoğraf yarışmasında finale kaldı. 20 yılı aşkın süredir nasa'da görev yapan astronotların çektiği fotoğraflardan oluşan yarışmada 32 farklı rakibi eleyen van gölü, finalde star in motion ile. Abd havacılık ve uzay ajansının (nasa) düzenlediği dünya turnuvası adlı çevrim içi fotoğraf yarışmasında finale kalan uzaydan çekilmiş van gölü fotoğrafı, kentte büyük heyecana neden oldu. 12 nisan'da sona erecek son tur oylamasına nasa'nın resmi internet üzerinden katılım sağlanıyor. Yarışmada, van gölü'nün uzaydan çekilen fotoğrafı ve hareketli yıldızlar başlıklı fotoğraf, finale kalan iki fotoğraf oldu.

Abd havacılık ve uzay ajansı'nın online fotoğraf. Son turdaki oylamalar 12 nisan tarihinde bitecek. Van gölü fotoğrafı, yarı finalde en yakın rakibi bulut kulesine karşı oyların yüzde 94'ünü aldı. 12 nisan'da sona erecek son tur oylamasına nasa'nın resmi internet üzerinden katılım sağlanıyor. Yarışmada, van gölü'nün uzaydan çekilen fotoğrafı ve hareketli yıldızlar başlıklı fotoğraf, finale kalan iki fotoğraf oldu.

Van Valisi Bilmez destek çağrısı yaptı "NASA ...
Van Valisi Bilmez destek çağrısı yaptı "NASA ... from cdn.bolgegundem.com
Nasa, uluslararası uzay i̇stasyonu'ndan çekilmiş fotoğrafların katıldığı 'dünya turnuvası' adlı yarışma başlattı. Yarışmada van gölü'nün uzaydan çekilen fotoğrafı ve 'hareketli yıldızlar' başlıklı iki fotoğraf finale kaldı. Abd havacılık ve uzay ajansının (nasa) düzenlediği dünya turnuvası adlı çevrim içi fotoğraf yarışmasında finale kalan uzaydan çekilmiş van gölü fotoğrafı, kentte büyük heyecana neden oldu. Abd havacılık ve uzay ajansı'nın online fotoğraf. Yarışmada 2016 yılında astronot kate rubins'in çektiği van gölü fotoğrafı da yer aldı. 8 mart'ta uluslararası uzay i̇stasyonu'ndan çekilmiş 32. Van gölü'nün, dünyanın en büyük sodalı gölü olduğu bilgisinin de verildiği kısa sürede binlerce kişi van valisi mehmet emin bilmez, van gölü görselinin nasa'nın favorileri arasında yer almasının. Van gölü ezici çoğunlukla önde.

Abd havacılık ve uzay ajansı'nın (nasa) düzenlediği online dünya turnuvası fotoğraf yarışması ile 12 nisan birinciyi.

Van gölü ezici çoğunlukla önde. Nasa astronotunun inanılmaz bir hata yaptığı o fotoğraf işte bu linkte instagram.com/p/ykfb6xnpr7/ linkine tıklayarak van gölü'nün fotoğrafına. 20 yılı aşkın süredir nasa'da görev yapan astronotların çektiği fotoğraflardan oluşan yarışmada 32 farklı rakibi eleyen van gölü, finalde star in motion ile. Van gölü'nün, dünyanın en büyük sodalı gölü olduğu bilgisinin de verildiği kısa sürede binlerce kişi van valisi mehmet emin bilmez, aa muhabirine yaptığı açıklamada, van gölü görselinin nasa'nın. Van gölü'nün uzaydan çekilen görseli abd havacılık ve uzay ajansı'nın (nasa) düzenlemiş olduğu dünya turnuvası adlı online fotoğraf yarışmasında finale kalma başarısı elde etti. Van gölü'nün 2016 yılında uzaydan çekilen görüntüsü, nasa'nın fotoğraf yarışmasında finale kaldı. Son turdaki oylamalar 12 nisan tarihinde bitecek. Nasa van gölü oy nasıl verilir? Abd havacılık ve uzay ajansı'nın (nasa) düzenlediği online dünya turnuvası fotoğraf yarışması ile 12 nisan birinciyi. Bugüne kadar 30 fotoğrafı elemeyi başaran uluslararası uzay i̇stasyonu'ndan çekilen. Abd havacılık ve uzay ajansı'nın (nasa) düzenlemiş olduğu dünya turnuvası adındaki online fotoğraf yarışması devam etmektedir. Nasa fotoğraf yarışmasında finale kalan van gölü fotoğrafını oylamak isteyen vatandaşlar, detayları araştırıyor. Yarışmada 2016 yılında astronot kate rubins'in çektiği van gölü fotoğrafı da yer aldı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama